Φωτιά Αχαΐα - Rybsryvnjeg2am / Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια.

Φωτιά Αχαΐα - Rybsryvnjeg2am / Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια.. Σε ύφεση το μέτωπο της φωτιάς στην αχαΐα με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν όλο το βράδυ και να κρατούν τις. Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την.

Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην αχαΐα με έναν ακόμα οικισμό να εκκενώνεται.

Qfcg X6nalk6 M
Qfcg X6nalk6 M from www.newsit.gr
Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην αχαΐα με έναν ακόμα οικισμό να εκκενώνεται. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα:

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο

Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην αχαΐα με έναν ακόμα οικισμό να εκκενώνεται. Σε ύφεση το μέτωπο της φωτιάς στην αχαΐα με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν όλο το βράδυ και να κρατούν τις. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο.

Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή»

Wubhf7db0btf0m
Wubhf7db0btf0m from www.newsit.gr
Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Σε ύφεση το μέτωπο της φωτιάς στην αχαΐα με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν όλο το βράδυ και να κρατούν τις. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή»

«κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή»

Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Σε ύφεση το μέτωπο της φωτιάς στην αχαΐα με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν όλο το βράδυ και να κρατούν τις. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Με το πρώτο φως ξεκίνησαν και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα στο μέτωπο.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο Σε ύφεση το μέτωπο της φωτιάς στην αχαΐα με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν όλο το βράδυ και να κρατούν τις. Με το πρώτο φως ξεκίνησαν και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα στο μέτωπο. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα:

Ydcl7fybx6veam
Ydcl7fybx6veam from www.tanea.gr
«κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Με το πρώτο φως ξεκίνησαν και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα στο μέτωπο. Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην αχαΐα με έναν ακόμα οικισμό να εκκενώνεται. Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες.

Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο.

Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Με το πρώτο φως ξεκίνησαν και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα στο μέτωπο. Σε ύφεση το μέτωπο της φωτιάς στην αχαΐα με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρούν όλο το βράδυ και να κρατούν τις. Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην αχαΐα με έναν ακόμα οικισμό να εκκενώνεται. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην. Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 40χρονο 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook